Facebook'tan Takip Etmek İçin

4 Mayıs 2015 Pazartesi

Akıllı Çöp Kutusu Olur Mu? İşte Cevabı:


Akıllı Çöp Kutusu: Bruno

Mutfağını temiz tutmak isteyenler için ilginç bir Kickstarter girişimi başarılı bir çözüm olabilir. İşte yaratıcı bir temizlik çözümü olan Bruno'nun detayları.




Teknoloji dünyası son dönemde sürekli mobil teknolojilere yönelmiş gibi görünüyor olsa da, farklı alanlarda girişimler de görmek mümkün.


Alt bölümünde küçük bir süpürge bölmesinin yer aldığı Bruno'nun önüne tozları getirdiğinizde, Bruno otomatik olarak vakumunu çalıştırıyor ve adeta bir elektrikli süpürge gibi tozları haznesinde saklıyor.

İçerisindeki kolayca temizlenebilen toz haznesini akıllı yapısı ile kontrol edebilen Bruno, toz haznesi dolduğunda mobil uygulaması aracılığı ile sahibine haber vererek, toz haznesinin değiştirilmesini istiyor.
Farklı renk seçenekleri, minimal ve sade tasarımı ile destek bekleyen Bruno, Kickstarter'da hedeflenen 50 bin dolarlık bağışı çoktan aştı. Şu anda 309 destekçi tarafından 54 bin doların üzerinde para toplanan girişim, gelişimini sürdürüyor.

Sizce böyle bir teknoloji gerekli mi gereksiz mi? Cevaplarınızı yorum olarak atabilir veya iletişim sayfasından cevaplayabilirsiniz. 




Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder